Konkursi

Poziv za kurs: Znanje o duši u islamu
U programu kursa predviđeno je devet radionica o značaju znanja o duši u različitim naučnim disciplinama koje su se razvijale nekoliko stotina godina u briljantnim obrazovnim centrima u islamskom svetu. Cilj ovih radionica jeste to da se znanje o duši predstavi kao temeljni element naučne tradicije islama.
Jesenja škola "Susret civilizacija: sličnosti, izazovi i zajednička budućnost"
Dobrodošli u jesenju školu nauke i religije koja se po drugi put održava na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu u saradnji sa Institutom za noviju istoriju Srbije, Upravom za saradnju sa tradicionalnim crkvama i verskim zajednicama Ministarstva pravde Republike Srbije i Univerzitetskim ombudsmanom, uz podršku tradicionalnih crkava i verskih zajednica u Republici Srbiji.
"Studije budućnosti" - drugi upisni krug za XXIV generaciju
Beogradska otvorena škola otvara drugi upisni krug za studente koji su zainteresovani za jednogodišnji program neformalnog obrazovanja "Studije budućnosti"!
Fakultet političkih nauka UB -- master studije 2016/17.
Pogledajte koje master programe nudi Fakultet političkih nauka Univerziteta u Beogradu u školskoj 2016/17. Između ostalih, tu je i program "Poliitkološke studije religije".
Nagradni konkurs "Interlink - festival dijaloga"
Pozivamo vas da učestvujete u nagradnom konkursu Interlink - festival dijaloga. Konkurs je otvoren za mlade od 20 do 30 godina, iz Srbije i zemalja regiona, do 18. jula 2016. godine.
"Verske zajednice u Srbiji" -- konkurs
Univerzitet u Beogradu - Fakultet političkih nauka raspisuje konkurs za specijalistički program inovacija znanja Verske zajednice u Srbiji u akademskoj 2015/2016. godini,
Poziv za kurs: Razum u islamu
Centar za religijske nauke „Kom“ od 31. novembra do 18. decembra 2015. u Beogradu organizuje kurs: Razum u islamu. Kurs će biti organizovan u prostorijama centra za religijske nauke „Kom“, u ul. Resavska 76/II.
Други уписни рок на мастер студије 2015/16
У току је други уписни рок на мастер студије при Универзитету у Београду, као и на Факултету политичких наука Универзитета у Београду, а које се тичу религије и њеног утицаја на друштво и политику.
МАСТЕР АКАДЕМСКЕ СТУДИЈЕ ПОЛИТИКОЛОГИЈЕ — ПОЛИТИКОЛОШКЕ СТУДИЈЕ РЕЛИГИЈЕ
Отворен конкурс за упис прве генерације мастер студија "Политиколошке студије религије" на Факултету политичких наука Универзитета у Београду. Конкурс је отворен до 30. септембра 2015.
Позив студентима да се пријаве за летњу школу "Сусрет науке и вере" (14-19. септембар 2015)
Правни факулет Универзитета у Београду, Институт за новију историју Србије и
Универзитетски омбудсман Универзитета у Београду, од 14. до 19. септембра 2015.
године, организују летњу школу "Сусрет науке и вере".